Extra

 • Sport Betting Info


 • Dåliga Bookmakers

  Av en bookmaker kräver man som spelare att dom har heder och moral. Som spelare kan man aldrig ångra sig. Lagt vad ligger. Det minsta man kan kräva av en bookmaker är att dom står för sina odds. Spelar man på överodds är detta nödvändigt, om en bookmaker av 3 spelade annulerar vadet så har man satsat hos 2 till och riskerer att förlora hela insatsen. Jag har råkat ut för 3 dåliga bookmakers.

  Internet1X2.com betalade inte ut min vinst. Fick veta att detta var ganska vanligt. Skrev brev till Belize Gaming Board, kontaktade Mastercard som jag betalat in med, låg på Internet1X2 varje dag, kontaktade Visa och berättade att dom hjälpte skurkar genom att låta dom använda deras betalsystem. Internet1X2 slutade först svara på mina mejl men till sist, när jag kontaktade Bill Dozer samt bett en sökmotor att svartlista dom, så kom pengarna fram och man bad om ursäkt. Jag vågar aldrig spela där igen.

  Europlay.at skickade tillbaka ett vad en dag senare. När jag slog vad var oddset bra, senare ändrade alla bookmakers sig och det sjönk drastiskt. Då annulerade dom vadet och hänvisade till det finstilta. Jag satsade då hos en annan bookmaker och kom undan med 2% i förlust. Europlay.at skickade tillbaka mina pengar när jag begärde detta, det är dom till heder. Men spela aldrig hos bookmakers som i efterhand annulerar vad. Oddsen ändrar sig hela tiden och en bra bookmaker står alltid för alla ingångna vad.

  Detta är bara 2 i en lång rad och en av anledningarna till att denna sajten finns. Håll Dig till min lista på bra bookmakers så slipper Du alla dessa skurkar och Du slipper allt jobb med att sortera ut dom har för låga odds eller andra fel.

  Råkar Du ut för skurkaktiga bookmakers så skriv till:
  varning(snabel-a)alltomodds.com
  (byt ut snabel-a mot ett at-tecken så fungerar epostadressen) och berätta.

  Lycka till med spelandet.

  How to prepare yourself for Swine Flu

  Lgg till GertGambell i...