Extra


 • Sport Betting Info • Finns det Lotto?

  Ja, det finns flera Lotto. Man kan inte spela lottorader direkt på Engelska Lotto eller Amerikanska Lotto. Man spelar genom ombud. Du kan alltså inte själv hämta ut Din vinst, det måste ombudet göra. Då jackpottarna är enorma så har jag själv avstått att spela på dessa Lotton, det är allt för frestande för ombudet att behålla 25-100 miljoner kronor själv, om man vinner. I USA kan man inte ens göra något åt detta, man måste vara amerikansk medborgare.

  Jag rekommenderar Lotto i Lichstenstein där jag själv spelar. Klicka här för att komma dit. På Lotto Lichstenstein spelar Du själv on-line direkt på lottobolaget och det finns inget ombud mellan dig och spelföretaget. Om Du vinner så lämnas vinsten bara ut till Dig och ingen annan. Lottovinsten är helt skattefri om Du bor inom EU.

  Lotto i Lichtenstein har en garanterad Jackpot på 20 miljoner EURO. Det är över 200 miljoner kronor.

  Det går att spela lotto 50 veckor framåt i tiden – jämför detta med svenskaspel.se lotto. Du kan se alla lottoresultat live eller på film direkt på sajten.

  Vill Du spela lotto system? Du behöver inte köpa ett lottosystem eller bok med olika lottoprogram. Välj bara Wheeled Ticket och ange antal lottorader och basnummer så skapas ett system till Dig med max utdelning (inom ett visst antal nummer som med alla system).

  Lichtenstein Lotto kontrolleras av staten och vinsterna är skattefria. Alla dragningar övervakas på platsen av Ernst & Young, världens mest kända revisionsföretag.

  Innan jag började spela kontaktade jag Ernst & Young i Vaduz, Lichtenstein och kollade upp att Lichtenstein Lotto verkligen är seriöst och att Ernst & Young vidimerar detta. Jag fick detta bekräftat.
  Nytt 2007 – nu är det Thöny Treuhand AG som övervakar – lika kända revisorer som Ernst & Young.

  Lichtenstein Lotto donerar vinster till Röda Korset. Du kan också spela ett särskilt on-line spel för att donera 2 EURO och få spela lite samtidigt.

  Jag brukar göra så här vid juletid: jag spelar extra rader på lotto. 40% går till välgörenhet. Så jag förenar nyttan att skänka pengar till Röda korset med nöjet att ha chansen att bli rik och ekonomiskt oberoende för all framtid. Jag skulle inte spelat dessa rader annars – så det är välgörenhet med bonus att kunna vinna peng – 140 miljoner. Eller andrapriset på 20 miljoner kronor, en boll mindre.

  Det finns flera spel på sajten. Bara Golotto har manuell dragning som filmas, dom andra spelen är elektroniska. För att komma till Lottospelet så klicka på GOLOTTO.

  Du betalar med kreditkort och kan spela framåt i tiden. Alla dragningar finns på sajten. Klicka här för att komma till Lichtenstein Lotto.

  Svenska Lotto behåller 60% av insatserna och man måste ha både en lottorad och vinna på joker samtidigt – deras uppdrag är sådant.

  Lichtenstein Lotto behåller 40%. För detta får Du en garanterad jackpot på 15 miljoner EURO (ca 140 miljoner kronor) och Du är med och stöder Röda Korset. Du spelar hemifrån i lugn och ro och kan betala med kreditkort. Du kan kolla resultatet på skärmen när Du vill. För mig var valet lätt.

  Hur kommer jag igång?

  Enkelt, KLICKA HÄR för att komma till Lichtenstein Lotto.

  Lycka till med spelandet och må Du bli en stormrik miljonär.

  Lgg till GertGambell i...