Extra


 • Sport Betting Info • Bra Bookmakers

  Här ser Du namnet på bookmakerfirmorna. Klicka på valfri bookmaker så kommer Du direkt till deras hemsida. Finns det några erbjudanden så kommer Du automatiskt dit – till skillnad mot att surfa och leta upp bookmakers. Verkligheten är att om Du vinner så kommer de flesta bokkmakers att trakassera Dig genom att annulera vinnande vad och skylla på det finstilta, söla med utbetalningar osv.

  Alla bookmakers kommer att sänka Dina tillåtna insatser men nedanstående kommer inte att stjäla pengar genom dirty tricks.

  Några av företagen är spelbörsar (exchange). På spelbörsar där spelar spelarna mot varandra och vinnaren betalar 3-5% av vinsten till bolaget.

  Bra Bookmakers. Bedömningen är min egen, helt baserad på egen erfarenhet. Dom jag håller som bäst kommer först här:

  5dimes
  Ekspekt
  PinnacleSports
  bet365
  Bet-24
  b-bets.coms
  Staybet
  Partybets
  Centerbet
  Sportingbet
  BetAndWin
  Betsho
  WilliamHill
  Interwetten
  Game-Bookers

  Försök först klara Dig med dessa. Det är bättre att försöka få ha pengar på dessa än att öka ut för snabbt. Snabbaste sättet att flytta pengar – speciellt vinster – är Moneybookers. Avgiftsfritt.

  Sedan behöver Du några spelbörsar. Jag rekomenderar dessa i första hand:.

  ComeOn
  Betdaq
  BetFair

  Försök klara dig på ovanstående. Behöver Du fler så börja med de 11 första här nedan . Behöver Du ännu flera så fortsätt på listan. Ta inte första bästa, det finns en massa banditer där ute också. Jag har erfarenhet av alla dom rekomenderade och det har fungerat bra.

  Jag har lämnat en mängd bookies, bara dom värsta är omnämnda. T ex så är många Österrikiska bookies väldigt besvärliga när man skall ha ut sina vinster. Dom förhalar vecka efter vecka. Detta för att i Österrike finns ingen tillsynsmyndighet för sportsvadslagning, ett registrerat företag räcker. Så det gäller att välja rätt.

  Olybet
  BetAtHome
  Titanbet
  ViktorChandler
  Eurobet
  10Bets

  Om Du trivs med att vinna och väljer detta som yrke längre fram, så blir Du beroende av kassaflödet. Du måste ha Moneybookers, vissa bookmakers betalar ut vinsterna inom några timmar. Du behöver pengarna igen nästa dag. Moneybookers blir centrum i Din verksamhet och Du får också gradera upp Ditt konto (gratis) för annars överskrider Du limiten på ca 100.000:- i utbetalningar per 3-månadersperiod.

  Röd lista – Dåliga bookmakers. Jag avråder bestämt att satsa hos dessa företag. Här finns alla typer av problem, från att man inte betalar till att man strular, annullerar vunna vad och liknande. Dom 4 första har jag själv haft problem med, övriga har jag fått veta i andra hand och fått verifierat också.

  Bets4all
  Internet1X2
  Sportfanatic
  Redbet

  Att välja en skurk i stället för ett seriöst företag är den enda risken med att spela på Internet. Bets4all fick jag anmäla till Interpol för bedrägeri för att få mina pengar.

  Så följ mina rekomendationer och börja i den ordning jag listat dom (klicka på länkarna när Du skall registrera Dig). Då får Du seriösa bookies och börjar med dom rätta, som ger mest utdelning med mest höga odds när Du börjar.

  Det räcker inte att bookmakern är bra, det skall vare en som ständigt har höga odds också – samt är ärlig. Därför har jag listat rätt bookmakers och i rätt ordning, så att Du kommer igång på rätt sätt och sedan kan utöka i rätt ordning. Det finns hundratals bookmakers, det räcker med dessa för att satsa på heltid om man vill.

  Råkar Du ut för skurkaktiga bookmakers så skriv till:
  varning(snabel-a)alltomodds.com
  (byt ut snabel-a mot ett at-tecken så fungerar epostadressen) och berätta.

  Dåliga bookmakers hittar Du Här.

  Lycka till med spelandet

  Lgg till GertGambell i...