Extra


 • Sport Betting Info • Att komma igång hos olika bookmakers

  Vi rekommenderar att Du läser direkt på bookmakerns hemsida. Här är exempel på några bookmakers med Svenska hemsidor som kommer att öppnas i eget fönster, så att Du kan fortsätta läsa:

  Klicka här på Expekt och sedan på ”svenska flaggan” (för svensk text) så får Du upp deras hemsida. Längst ner finns ”hur man spelar”, det är en kort och lagom beskrivning för de flesta frågor, för att komma igång.

  Klicka här på ComeOn och sedan på ”svenska flaggan” (för svensk text) så får Du upp deras hemsida. Där till höger under ”Nya vad” finns ”introduktion till ComeOn, där finns olika punkter du kan kolla på för att komma igång.

  Detta bara för att nämna några på vår sajt. Det spelbolagen har gemensamt på vår ”Bookmakerslista” är att alla har menyer för nytillkomna, så att man kan komma igång att spela.

  Det är ju inte förrän då de och Ni kan börja tjäna pengar. Alla har förstås inte texten på svenska, men när ni väl har lärt er hur man spelar på en, så är alla ganska lika.

  Bonusar, Bonusar och bonusar igen

  Du som spelar enligt vårt system kommer att tjäna pengar. Den “vanliga” spelaren bara förlorar pengar.

  Därför ger spelföretagen bonusar för att få tag i nya spelare – som sedan skall börja förlora. På många spelföretag finns det erbjudanden om gratis extrapengar (bonusar) för att man skall börja spela.

  Utnyttja detta, ta det största erbjudandet. Om man så skulle erbjuda 1000 kr extra om Du sätter in 1000 kr så gör det. Det är extra vinst för Du förlorar aldrig. Gratis pengar.

  Det kommer då och då nya jippon med deposit bonusar, gratis skraplotter och annat. Ta emot allt som är gratis – det är rena pengar för Dig. Registrera Dig idag hos alla bolagen så att Du får deras bonus-utskick. En del skickar ut extra bonus om Du inte satt in pengar på ett par månader.

  Lycka till med spelandet.

  Lgg till GertGambell i...