Extra


 • Sport Betting Info • 888sport, ett populärt spelbolag online sedan 1992

  Hos 888sport kan spelare ta del av en unik vadslagningsservice för en mängd olika sporter.

  888sport har även ett stort utbud av banor och en genomgripande vadslagningsmeny tillgängligt för deras spelare som är racingfantaster.

  888sport

  888sport är ett spelbolag som startade i början av 90-talet i Australien och som är känt för sin långa historia av betting. 888sport är en av Australiens främsta vadslagningsbyråer och har en lång erfarenhet av sportsvadslagning efter att ha funnits online i över ett decennium. I början tog 888sport enbart emot vad av spelare via telefon, men så fort internet blev populärt och större, gick de över till att år 1996 lansera sin sajt online.

  888sport har spelare från världens alla hörn och finns därför tillgängligt på flera olika språk. De är kända för att bland annat erbjuda sina spelare varje vecka över 6000 odds och alla möjliga sporter som man kan ta del utav. Men förutom sportsvadslagning kan även spelare få chansen att spela deras casinospel från samma konto man har registrerat via sajten.

  Hos 888sport erbjuds man en säker bettingplattform via deras datorsystem och bettingmiljö. 888sport har ett användargränssnitt som är hälften sportsbook och hälften racebook. 888sports sportsbook är bred och består av t.ex. sporter såsom australiensisk fotboll, fotboll, amerikansk fotboll, basket, baseball, cricket och golf. 888sports racebook består av Greyhound lopp, trav och hästar från Sydafrika, Nya Zeeland, Irland, Australien, Frankrike och Storbritannien.

  Börja spela hos 888sport

  För att börja spela hos 888sport, är det bäst att först öppna ett nytt konto via deras sajt. Att öppna ett konto innebär att fylla i blanketten online som ges, det är enkelt och går snabbt. För att sedan börja satsa, är det bara att göra en insättning på ens konto. Insättning kan man göra via t.ex. diverse debitkort såsom Solo och Maestro, Visa, MasterCard och man kan även göra detta via en vanlig banköverföring.

  Vid satsning under ett spel hos 888sport är den minsta satsningen väldigt låg. Den minsta satsningen beror på den valuta du använder och består av enbart en enhet av summan. T.ex. om en spelare skulle använda sig utav ett konto i valutan euro, skulle den minsta satsningen som görs ligga på enbart €0,20. Däremot finns det en gräns för utbetalningsgränsen varje vecka, som ligger på 250 000 AUD, vilket är ungefär €172 500.

  Som spelare är man inte limiterad att enbart lägga ett vad via deras sajt online, utan det finns även möjligheten att göra detta via deras telefonoperatör istället. Detta innebär att du inte behöver en dator för att använda ditt spelkonto. 888sport erbjuder sina spelare flera sätt att spela. Bland annat kan man spela hästkapplöpning live till både pool och fasta odds, men som spelare kan man även via sin bettingbörs, erbjuda sina egna odds och slå vad på jockeys.

  888sports kundservice

  Gamla och nya spelare kan enkelt ta kontakt med 888sports engelsktalande kundservice eller besöka deras sajt för mer information om diverse såsom deras spelfunktioner på sajten och bonuserbjudanden.

  För hjälp finns deras support som man kan kontakta via antingen e-post, livechatt eller telefon varje dag i veckan. För de spelare som vill få support på ett särskilt språk under veckan, kan man fixa detta mellan kl. 10:00 CET – 18:00 CET.

  888sport är platsen för professionella och seriösa spelare, som söker stora utbetalningar.

  Lgg till GertGambell i...