Extra


 • Sport Betting Info • BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

  Fördelen med att spela hos BetFred, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet BetFred Toolbar och Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

  Simpel Bet

  Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att finna de event som man kan vilja spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor får en spelare olika förslag på diverse matcher och odds som kan intressera en.

  BetFred

  BetFred har en hemsida som erbjuder spel på diverse event från flera länder världen runt och de kommer i 6 olika språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är väldigt simpel och fräsch och gör det möjligt för spelare att finna det de söker enkelt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i mål att erbjuda sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event i den Europeiska marknaden.

  BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för flera spelare som söker sports book.

  Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från diverse Europeiska länder. BetFred erbjuder även sina kunder bra odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

  Börja spela hos BetFred

  För att starta ditt spelande hos BetFred är det bara att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar enbart några minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man sedan kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns flera sätt att göra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

  För de som behöver hjälp eller söker ytterligare information, finns BetFred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i flera språk och man kan kontakta dem via e-post eller chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är däremot enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

  Minimum insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen för spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos BetFred finns även en gräns för den summa man kan vinna per dag och vecka och den ligger just nu på €84,375.

  Fördelar med att spela hos BetFred

  Att spela hos BetFred innebär att man kan ta del av flera olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige och Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80.

  En ytterligare fördel som spelare hos BetFred kan även ta del utav är deras hjälp vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

  BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning online.

  Lgg till GertGambell i...