Extra


 • Sport Betting Info • ComeOn, platsen för nybörjare och professionella spelare

  ComeOn har sedan år 2002 varit en av nätets största och mest besökta vadslagningsbyrå. Hos denna spelsajt kan man som spelare ta del av flera olika spel. Bland annat finns det vadslagning på diverse fotbollsmatcher med olika europeiska och nordamerikanska ligor. Men förutom fotbollsmatcher erbjuder ComeOn även vadslagningsalternativ såsom hockey, basket, tennis och amerikansk fotboll.

  Via ComeOn sajt kan man som spelare ta reda på allt man kan undra över inför en vadslagning på en valfri match, det kan handla om bland annat de olika regler och funktioner som kommer med varje vadslagningsalternativ som finns tillgängligt.

  Om ComeOn

  Under 2002 startades spelbolaget ComeOn av några av Sveriges erfarna vadslagnings- och casinoproffs. Huvudkontoret ligger i Malta och är en av de första spelsajterna online som erbjuder diverse spel för sina spelare såsom deras börser och live betting.

  Hos ComeOn kan spelare ta del av deras stora spelutbud och ett användargränssnitt som kommer på flera olika språk.

  Spela hos ComeOn

  För att börja spela hos ComeOn är det bara att registrera sig och skapa ett spelkonto, vilket görs enkelt genom att ange sin betal- och kontaktinformation i deras simpla formulär som finns online. När kontot är skapat är det bara att göra en insättning för att börja spela, det finns flera sätt att fixa detta, t.ex. kan man använda sig utav en enkel banköverföring, Visa Click and Buy, MasterCard, Paysafe Card, Click2Pay och Ukash.

  Spelare hos ComeOn, både nya och gamla, kan få hjälp eller svar på frågor man kan ha genom deras tillgängliga e-post, telefon eller livechatt, när som helst under dagen. För de som söker snabba svar finns även ComeOns så kallade FAQ avdelning och den är fylld med svar på olika vanliga frågor som spelare brukar ställa.

  ComeOns bonusar

  Något nya spelare hos ComeOn kan ta del utav är deras unika bonusar. Hos ComeOn kan nya spelare ta del av en bonus som ges ut när man gör sin första insättning. Med denna bonus har spelare som gör sin första satsning på tre kombinationssatsningar och förlorar, rätt till att få en återbetalning på alla tre. Genom denna bonus kan spelare lära sig att spela kombinationssatsningar och hur de fungerar inför framtida spel.

  ComeOns kombinationssatsning är ett vad som består av mer än bara ett event. Vid en kombinationssatsning ska man som spelare lägga minst tre olika vad, desto fler desto bättre. När det handlar om ComeOns bonus, måste dessa vad ligga på högst 500 kr tillsammans så att man får den högsta utbetalningen. Bonusen hos ComeOn har endast en återbetalning som kan ligga på upp till hela 500 kr och kravet för att få denna återbetalning är att man sedan satsar summa igen på något annat valfritt spel.

  Spelandet hos ComeOn

  Vadslagningsalternativen hos ComeOn är olika och varierar mellan de sporter som erbjuds. Man kan bland annat slå vad om vem som kommer att vinna, straffar, jämn/udda, halvtid/fulltid, total, handicap och första målet.

  När man spelar hos ComeOn har man chansen att minst göra en insats som ligger på €0,10, upp till €5000 som är det högsta man kan satsa på enskilda vad. Som högst kan en spelare satsa €10 000 per dag och €25 000 per vecka. Med denna låga insats kan spelare vara bekväma med sina vad och satsa så mycket de känner för att satsa.

  ComeOn erbjuder ett stort utbud av spel och sköna bonusar som alla spelare kan ta del utav.

  Lgg till GertGambell i...