Extra


 • Sport Betting Info • Besök den efterfrågade vadslagningsbyrån Bet24 online

  Älskar man sportvadslagning är Bet24 en plats som erbjuder ett stort spelutbud såsom fotboll, cykling, amerikansk fotboll, handboll, tennis, hockey och basket. Men förutom sportsbetting erbjuder även Bet24 andra former av spel såsom deras casino, nummerlotteri, pokerrum och skraplottspel.

  Bet24

  Bakom framgången till Bet24 som lanserades 2001 ligger danska Holder Kristiansen som är en välkänd spelentreprenör. Holder är även känd för att ha legat bakom diverse spelprojekt sedan redan mitten av 90-talet.

  Under 2006 köptes däremot en stor del av Bet24 upp av Modern Times Group. Modern Times Group (MTG) har sedan länge varit en av Europas största operatörer av kabelteve och nu via en TV kanal har de planer att bara fortsätta växa och expanderar upplevelsen som kommer med Bet24.

  Bet24 är en plats som flera spelare väljer och en av fördelarna är bland annat deras enkla användargränssnitt för deras systemspel, vilket även hjälper spelare att få pengar från ackumulatorsatsningar som är enbart delvis korrekta. Användargränssnittet kommer med 15 olika språk, som spelare från olika länder kan ha nytta utav. Att olika språk finns tillgängligt hjälper spelare att satsa säkrare hos Bet24 och förstå spelen enklare och de villkor som kommer med dem.

  Några ytterligare fördelar hos Bet24 är den välkomstbonus man får så fort man har satt in pengar på sitt spelkonto. Alla medlemmar som är nyregistrerade och gör sin första insättning, får en välkomstbonus som ligger på 100 % upp till 500 kr.

  Spela hos Bet24

  För att börja spela hos Bet24 och ta del av deras underhållning, ska man först öppna ett konto, vilket går enkelt och snabbt. För nya kunder är det bara att fylla in blanketten online via deras sajt för att börja sätta in pengar och spela. Hos Bet24 kan man använda bland annat MasterCard, VISA, Moneybookers, Neteller eller vanliga banköverföringar för att sätta in sina pengar på sitt spelkonto.

  När man spelar hos Bet24 kan man satsa på bland annat hörnor, under/över, halvtid, udda/jämnt, slutresultatet och straffsparkar och deras tjänst av livebetting är möjligt att göra under även pågående spel. Hos denna vadslagningsbyrå kan man slå vad om diverse såsom nästa alla aspekter hos ett spel.

  Hos Bet24 kan man även spela i deras sektion som heter Specialvad, där man kan finna olika engångshändelser och icke sport relaterade event om kändis vadslagning och politiska val.

  Med Bet24 kan spelare, både hobbyspelare och professionella ta del av den låga insatsnivån som finns tillgängligt, den ligger på enbart 1 euro. Som en storspelare kan man även satsa upp till hela 1500 euro. Men det finns liksom flera andra spelbolag en gräns för det man vinner hos spelsajten och den gräns som finns dagligen ligger på 6000 euro och upp till 15000 euro veckovis.

  Men chansen att vinna hos Bet24 är större än övriga vadslagningsbyråer tack vare deras tipssystem, som låter en få betalt på ett multieventsatsning även om man endast vinner delar av den. Som spelare kan man bland annat under ett spel lägga fyra vad och fortfarande vinna vinster till och med om man bara har rätt på tre av vaden.

  När man har vunnit på vadslagning med hjälp av bonuspengar hos Bet24 och vill ta ut sina vinster, är man tvungen att minst satsa sin bonus 4 gånger på ett valfritt spel med odds som är från 1.50 och uppåt.

  För er spelare som söker mer information om Bet24 och deras vadslagningsmöjligheter, insättningsbonusar, spelutbud och kundservice, är det bara att besöka deras sajt online.

  Bet24 har en kundservice som spelare kan enkelt kontakta via antingen telefon, e-post eller chatt. Kontakt via telefon kan göras alla dagar i veckan mellan kl. 08:00-23:00 CET, medan chatt och e-post görs enkelt dygnet runt varje dag.

  Lgg till GertGambell i...