Extra


 • Sport Betting Info • Besök Expekt, en global vadslagningssajt online

  Online kan spelare besöka Expekt som har funnits online sedan den starta under år 1999. Det är en underhållande sajt där nya spelare kan starta sitt spelade för första gången med hjälp av det gratisvad spelare får ta del av när de registrerar sig.

  Hos Expekt kan spelare ta del av deras effektiva gränssnitt som är lätt att använda och hjälper spelare att få de spel som kommer med gynnsammast odds. Användargränssnittet används för all sorts sportvadslagningen och det spelar ingen roll vad för sport man vill spela.

  Expekt har över 1,8 miljoner spelare och de kommer från över 100 länder världen över. Sajten gör det även enklare för spelare att slå vad och spela, tack vare att den kommer på 26 olika språk.

  Hos Expekt kan spelare ta del av deras fasta odds och den så kallade Supertoto-vadslagning som liknar sportsbettinglotterier i Europa.

  Supertoto

  Genom detta sportlotteri erbjuds megajackpottar till de spelare som kan förutse 16 event korrekt på rad. Men om ingen spelare vinner jackpotten, ges nya stora möjligheter till en så kallad overlay betting, tack vare att jackpotten skickas vidare till nästa omgång.

  Expekt erbjuder sina spelare olika underhållande sporthändelser i både USA och Europa som man kan slå vad om, bland annat finns sporterna hockey, handboll, fotboll, tennis, volleyboll, basket och rugby. Som Expekts sportsbook-kunder kan man även ta del av deras underhållande pokerrum och casino.

  Det finns flera vadslagningsmöjligheter för en spelare att ta del utav hos Expekt och en fördel som flera föredrar hos denna sajt, är deras minsta insats som ligger på enbart $1. Den högsta insatsen ligger på $100 000 och detta är för att insatsen avgörs av själva utbetalningstaket.

  Hos Expekt kan spelare med hjälp av ett systemvad eller ackumulatorsatsning, satsa på antingen en kombination av diverse event eller välja att satsa på ett enda event.

  En ytterligare vadslagningsmöjlighet som flera spelare väljer är Expekts livebetting och den kommer med flexibla odds och kan användas på pågående event.
  För att börja spela hos Expekt ska man först skapa ett spelkonto, som enbart tar några minuter. Efter att man är färdig registrerad kan man börja med att sätta in pengar och göra sitt första vad. Expekt accepterar olika sätt för att göra sin insättning, bland annat kan man göra detta genom en vanlig banköverföring, Ukash, Neteller, Visa, PaysafeCard, Solo, MasterCard, PayNetCom, Maestro och Moneybookers.

  Fördelar med att spela hos Expekt

  Hos Expekt har spelare chansen att ta emot olika erbjudanden och bonusar. En av dessa är t.ex. när man registrerar sig hos Expekt. Varje ny spelare får göra sitt första vad gratis och den kan vara upp mot hela 250 kr. Skulle man förlora sitt vad, får man tillbaka sin insats av Expekt. Men däremot gäller detta erbjudande endast de vanliga vad som kan göras och inte vadslagningssystem eller ackumulatorsystem. Gratisvad hos Expekt hjälper spelare att lättare förstå spelet och om sportsbetting.

  För mer information om Expekt eller hjälp med ens vadslagning, kan man kontakta deras kundservice via antingen telefon, e-post eller livechatt. Expekts kundservice är öppen alla dagar mellan 10:00-22:00 CET. E-post svaras normalt efter 24 timmar.

  Hos Expekt är alla spelare välkomna och det spelare ingen roll om man spelar med höga eller låga summor.

  Lgg till GertGambell i...