Extra


 • Sport Betting Info • Besök unika Betbet online

  Betbet är en känd vadslagningsbyrå online som kommer med en snygg Web 2.0 användargränssnitt. Förutom sitt användargränssnitt kommer de även med ett antal olika Community tjänster, en unik och underhållande blogg.

  Betbet startades under år 2006 och de är både reglerade och licensierade av Malta. Sedan Betbet startade sin verksamhet har den vuxit till en av de största och populäraste vadslagningsbyråer online. De erbjuder sina spelare ett stort utbud av olika spel och vadslagningsmöjligheter.

  Förutom sitt snygga och interaktiva användargränssnitt är Betbet även känt för sitt motto Win on Almost Anything, vilket översatt betyder vinn på nästan vad som helst, något som alla spelare kan uppskatta.

  Betbets spelutbud

  Hos Betbet kan spelare ta del av diverse underhållning och det finns ofta över 2500 odds man kan ta chansen och satsa på. Betbet har mycket att erbjuda inom sporter, alla man kan vilja spela och de ger en möjligheten att bland annat spela om de större sportligorna som finns i USA och Europa. Bland de sporter som Betbet har att erbjuda sina spelare finns t.ex. tennis, baseball, fotboll, handboll, basket och ishockey.

  Spelare hos Betbet har olika vadslagningsmöjligheter att ta del av. Den minsta insatsen man kan göra på ett vad ligger på €0,10 och den högsta insatsen bestäms efter vad utbetalningsgränserna ligger på.

  Från enskilda vad hos Betbet kan man som högst få en vinst på €12 500, medan den dagliga maximala vinsten ligger på €25 000 och veckovisa på €50 000.

  Hos Betbet finns flera effektiva vadslagningsmöjligheter att ta del av såsom vad totalsumma kommer att ligga på, prestationer hos individuella spelare och man kan även satsa på vad slutpoängen kommer att ligga på. Man kan till och med som spelare slå vad om varje minut för minuts resultat.

  En av de mer underhållande spel som flera tar del utav är deras Live Betting användargränssnitt, genom denna funktion kan man satsa på pågående event. Live Betting kommer med fortlöpande vadslagningsmöjligheter och odds som uppdateras.

  För att börja spela hos Betbet är det bra att först öppna ett konto via deras hemsida. Du kan sedan göra en insättning enkelt via följande metoder som Betbet accepterar: Visa, Neteller, Entropay, MasterCard, Moneybookers, Maestro och en vanlig banköverföring.

  Erbjudanden och bonusar hos Betbet

  Som kund hos Betbet finns flera olika erbjudanden att ta del utav. Bland annat får alla nya spelare som registrerar sig en gratis satsning som ligger på upp till €50. För att kunna ta del av detta erbjudande måste man först göra en insättning och satsa den summan på antingen treble eller three bet parley och det totala oddsen måste vara minst 2.00 eller högre. Det spelar ingen roll om man vinner eller förlora sin satsning, för man får ändå en bonus på 50 % upp till hela 1000 kr och det baseras på ens första insättning på sitt spelkonto.

  En ytterligare unik funktion hos Betbet är deras interaktiva forum My Odds Idea som man kan ta del utav. Genom detta forum kan man som spelare berätta till Betbets sajtens administratörer om de olika vadslagningsidéer man kan ha. Därefter om dina idéer får tillräckligt med röster från medlemmar hos Betbet, kan det hända att den läggs till i Betbets vadslagningsutbud.

  Betbet kundservice

  Har man problem eller vill ha mer information om Betbet kan man kontakta deras kundservice eller se sig omkring på deras hemsida. Betbets kundservice har supportavdelning som man kan kontakta via antingen livechatt, e-post eller telefon varje dag, dygnet runt. Hos Betbet finns en policy, den så kallade 15 minuters supportgaranti. Denna garanti går ut på att din fråga som du ställt Betbets support måste svaras på inom 15 minuter, om inte detta skulle ske får du som spelare en insättning på €10 gratis in till ditt spelkonto hos Betbet.

  Spela hos Betbet, platsen som erbjuder sina spelare olika unika sätt att spela och vinna stora summor.

  Lgg till GertGambell i...