Extra


 • Sport Betting Info • Betfair är den största sport betting börsen in världen

  Att Betfair är en sport betting börs betyder att det är en marknadsplats, där deras kunder kan även själva agera som en egen bank som erbjuder andra spelare chansen att spela mot deras odds. Betfair hjälper dig att finna de bästa oddsen på en och samma plats.

  Hos Betfair kan spelare ta del av deras stora spelutbud och underhållning. De har en stor samling av diverse sporter såsom amerikansk fotboll, hästkapplöpning, fotboll, golf och tennis.

  Förutom deras olika sporter har de även olika hög kvalité videor för hästkapplöpningar, tennis och fotboll som strömmas live. Dessa videor finns tillgängligt för att erbjuda spelare chansen att uppleva eventen direkt.

  Betfair är en vadslagningsbyrå som både drivs och är licensierad i England och de har över 2 miljoner kunder. Hos Betfair spelas det för miljarder genom deras system varje år. Förra året kom det upp till hela 2.6 miljarder dollar och det beräknas att bara öka.

  Börja spela hos Betfair

  För att börja spela hos Betfair ska man först öppna ett konto och detta kan fixas snabbt via deras sajt online. Efter att registreringen är avklarad är det dags att överföra summor till sitt spelkonto för att börja spela. Hos Betfair finns flera överföringsmetoder att använda sig utav såsom MasterCard, Moneybookers, Visa, Paypal eller Neteller.

  När man gjort en insättning på sitt spelkonto är man redo att börja spela. Att spela hos Betfair kommer med flera fördelar, bland annat ligger den minsta insatsen på enbart 2 EUR och den maximala insatsen kan ligga på upp till 5000 EUR. Maximala insatsen variera mellan event tack vare att Betfair är en vadslagningsbörs.

  Som spelare hos Betfair har man alltid möjligheten att ta del av deras unika erbjudanden och bonusar. Ett erbjudande som är effektiv för nya spelare hos Betfair är deras gratis vad som består av hela 30 EUR. För att få chansen till detta gratis vad måste man först öppna ett konto hos Betfair, sedan göra en insättning på sitt nya konto och därefter ska man minst satsa 1 EUR. Efter man avklarat dessa tre steg kan man kontrollera sitt spelkonto, för att inom 48 timmar kommer man att finna sitt gratis vad på 30 EUR i sitt konto. Dessa 30 EUR kan man sedan använda för den sporthändelse man känner för att satsa på.

  Hos Betfair finner spelare även ytterligare erbjudanden med tidsbegränsning och de kommer tillsammans med diverse händelser. Ett ex då detta erbjudande dök upp tidigare var bland annat under fotbolls-VM och under detta tillfälle delades t.ex. 1000 EUR ut varje dag. De som fick ta emot detta erbjudande var de spelare hos Betfair som hade det högsta vinstprocent på sajten för vad som hade anknytning till fotbolls-VM.

  Ett av de erbjudanden som flera väljer att ta del av för att tjäna snabba pengar, är de 30 dollar man får när man värvar vänner att öppna ett konto hos Betfair och sedan gör en insättning för att göra ett vad.

  Har man frågor om sitt konto eller söker mer information om t.ex. Betfair kan man antingen titta runt på deras sajt eller kontakta deras kundservice. Spelare kan kontakta Betfairs kundservice via antingen e-post, telefon eller deras effektiva användarforum där spelare kan även diskutera mellan varan om diverse strategier angående vad eller ge varan tips.

  Besök Betfair, en av de populäraste vadslagningsbyråerna online.

  Lgg till GertGambell i...