Extra


 • Sport Betting Info • Bwin

  Hos Bwin kan man som spelare få chansen att ta del av deras stora utbud av flera olika sporthändelser via deras effektiva och välstrukturerade sajt online.

  Bwin

  Bwin lanserades år 1999 online via vadslagningsbyrån Simon Bold som är Gibraltar-baserad. De är effektiva och uppfyller alla kraven som vanligen ställs på spelverksamheter av större unioner för spel via nätet såsom Betting Association och European Gaming.

  Bwin får över 30 000 olika vad dagligen på runt 90 olika sporter som de har att erbjuda sina spelare och deras personal arbetar för fullt att räkna ut alla odds på dessa vad.

  Via Bwin hemsida kan spelare ta del av diverse spel såsom deras sportvadslagning. Bland de sporter som man kan spela på finns bland annat basket, volleyboll, Formula 1, golf, handboll, cykling, fotboll, ishockey och tennis. Bwin har flera event att erbjuda och det spelar ingen roll vart du bor, de har säkert de flesta event, även ovanliga såsom politik och underhållning, pingpong och simning som man kan vilja spela. Förutom sportvadslagning kan spelare även ta del av Bwins casinospel och deras pokerrum.

  Tack vare att Bwin har en sajt som erbjuder ett stort utbud av flera olika event och odds, har de även utvecklat ett enkelt användargränssnitt så att spelare kan enkelt navigera runt och finna sina vad.

  Börja spela hos Bwin

  För att börja spela hos Bwin finns det ett par steg man måste ta och det första är att självklart registrera sig och öppna ett konto. Att registrera sig går enkelt och man kan fixa detta genom att fylla in deras registreringsformulär. När du sedan har bekräftat din kontaktinformation och e-postadress är du äntligen klar och ditt spelkonto hos Bwin är aktiverat.

  Efter att man har öppnat ett spelkonto hos Bwin gäller det att fixa sin första insättning. En insättning kan göras via diverse alternativ hos Bwin, man kan bland annat använda MasterCard, Paypal, Visa, Moneybookers, Maestro och Neteller. De alternativen för uttag och insättningar som gäller kan variera från land till land och man kan enkelt kontakta deras kundservice för ytterligare information.

  När insättningen är klar kan man äntligen börja spela. Hos Bwin hanteras alla sorters vad på diverse aspekter av en match, bland annat kan man spela money line på sporter såsom basket, baseball och amerikansk fotboll eller 1X2 för sporter som t.ex. fotboll. Några av de aspekter som spelare ofta slår vad om är bland annat olika handicapmöjligheter såsom den exakta slutställningen, vem som får första gula kortet, halvtid/heltid och vem som gör första målet. Som spelare kan man satsa för allt från 50 pence upp till hela £12 000 på matcher.

  Hos Bwin kan man göra sina satsningar på pågående livespel tack vare deras unika användargränssnitt. Oddsen och villkoren för livespel ändras hela tiden och det beror på hur tävlingen utvecklas.

  Söker man som spelare mer information eller hjälp om t.ex. livespel eller sitt spelkonto, kan man kontakta Bwins kundservice som är öppen för alla spelare både nya och gamla mellan kl. 08:00 – 24:00 (GMT+1).

  Bonusar och erbjudanden hos Bwin

  Varje ny spelare som gör sin första insättning kan även få ta del av Bwins välkomstbonus som består av en 100 % matchning på den insättning man gör upp till hela 500 kr.

  En ytterligare bonus som erbjuds hos Bwin ges ut när man gör en insättning på 2400 kr. Vid denna insättning får man en bonus på 50 % upp till 1200 kr. För att få ta ut en vinst från spel man spelat tillsammans med sin bonus hos Bwin, måste man inom 60 dagar efter att man fått sin bonus först satsa den minst 6 gånger.

  Söker man som spelare efter ett sätt hos Bwin att tjäna pengar för att få gratisvad, kan man välja att värva vänner. Vid värvning av en vän får man en vadslagningsbonus men även en så kallad pokerbonus. Din vän som du värvat får även samma bonus som du själv erhållit, men även en 100 % matchningsbonus.

  Bwin är känd för att vara en produktiv och bra organiserad vadslagningsbyrå som erbjuder sina spelare underhållning på hög nivå.

  Lgg till GertGambell i...