Extra


 • Sport Betting Info • Finn dina vadslagningsfavoriter hos 888 Sport

  Hos 888 Sport kan spelare ta del av deras unik, professionella och snygga användargränssnitt för vadslagning med fasta odds. Men förutom deras användargränssnitt är 888 Sport självklart även känt för deras höga utbetalningsgränser och miniminivåer vid vadslagning. Dessa unika fördelar hos 888 Sport är något som passar alla spelare och det spelare ingen roll vad insatsnivån ligger på.

  En ytterligare fördel med 888 Sport är att de erbjuder även sina spelare chansen att slå vad om både matcher som pågår och för framtida event, det kan handla om event som äger rum om flera månader.

  888 Sport

  Hos 888 Sport kan spelare ta del av all möjlig vadslagning inom alla sorters sporter från både Nordamerika och Europa. 888 Sport är en fullt licensierad, reglerade vadslagningsbyrå inom sportsbetting och de är en vadslagningsgren av 888 Holdings. 888 Holdings är en grupp av olika spelsajter som finns tillgängliga online.

  Den unika fördelen för de som vill spela hos 888 Sport är deras stora spelutbud som man kan ta del utav, såsom baseball, cykling, fotboll, golf, snooker, basket, hundkapplöpning, rugby, hästkapplöpning. En av 888 Sports mest spelade spelvariant är fotboll 1X2.

  Hästkapplöpning hos 888 Sport – För de som gillar att spela på hästar, erbjuder 888 Sports deras nya iCard, vilket det flesta av Storbritanniens hästkapplöpningsbanor använder sig utav. Denna iCard består av ett användargränssnitt som ger en chansen att både satsa och se en aktuell videoström av loppet. Men förutom dessa kan man även välja att spela livespel för olika stora matcher, där man får nya odds fortlöpande under tiden att matchen pågår.

  Basket och baseball hos 888 Sport – De som gillar basket och baseball kan testa att satsa på money line och point spread.

  Hos 888 Sport kan spelare som är ute efter att vinna en stor vinst pröva på parley. Parley är i grund och botten ett spel där man kan satsa på multipla lag för att vinna den stora vinsten man önskar sig.

  Vid betting hos 888 Sport är det minsta beloppet man kan göra vid vadslagning €1, vilket är tillräckligt lågt för flera att få chansen att spela hos denna vadslagningsbyrå. Det finns även ingen gräns för satsningar hos 888 Sport, men det finns däremot en gräns för utbetalningar som kan göras dagligen. Gränsen för utbetalningar kan gå upp mot €347 545, vilket är högre än de flesta vadslagningsbyrå brukar erbjuda.

  Spela hos 888 Sport

  För att starta sitt spelande hos 888 Sport, måste man först skapa ett konto och göra sin första insättning. Att öppna ett konto är enkelt hos 888 Sport, det är bara att fylla in sin personliga information och kontouppgifter som frågas efter. Därefter kan man starta sin insättning för att börja spela. Hos 888 Sport har man ett antal överföringsmöjligheter för när man vill sätta in eller ta ut när som helst under veckan. Man kan bland annat använda sig utav Moneybookers, MasterCard, Ukash, Visa, Neteller, Paysafe Card, Click and Buy, Solo och Maestro.

  Har man frågor kan man enkelt när som helst under veckan ta kontakt med 888 Sport kundservice. Det spelar ingen roll om man är medlem hos 888 Sport, har du frågor och undrar över något innan du ska t.ex. öppna ett konto är det bara att ta kontakt via telefon eller e-post.

  Hos 888 Sport kan varje spelare ta del av diverse erbjudande och bonusar:

  Spelare som öppnar ett konto hos 888 Sport kan ta del av deras specialerbjudande som finns tillgängligt för tillfället. Erbjudandet går ut på att du helt enkelt får tillbaka dina satsade pengar om du skulle förlora dem när du spelar för första gången och det kan vara upp till hela 200 kr.

  2 % cash back på insättning via Neteller och olika unika presenter såsom t.ex. digitala kameror, en LCD TV och diverse officiella lagprylar är även något som spelare kan få chansen att ta del utav hos 888 Sport.

  Spela hos 888 Sport och ta del av deras unika och underhållande vadslagningsbyrå.

  Lgg till GertGambell i...