Extra


 • Sport Betting Info • Gratis odds online

  Online finner man flera olika spelsajter som erbjuder gratis vadslagning nuförtiden och de variera mellan £10 till £200, vissa gånger kan det även vara högre.

  Gratis vadslagning

  Sedan länge har svenska casinon  försökt olika sätt att få in nya kunder och att erbjuda gratis vadslagning är ett av flera erbjudanden som varje sajt har att komma med. Det finns för stor konkurrens tack vare alla spelsajter som finns tillgängliga online idag och erbjuder sportbetting även kallat spel/vadslagning. För att inspirera kunder att öppna ett nytt konto på en spelsajt, måste man ge dem något som de även kommer att gilla och gynna ifrån.

  Gratisspel kommer däremot med en del omsättningskrav som man måste uppfylla om man vill spela och kraven ska uppfyllas innan man tar ut några pengar från gratisspelet. De som ofta spelar gratisspel anser att de kan vara ett högriskvad, men det finns en metod som man kan använda för att garantera sig en vinst från spelen.

  Metoden går ut på att man ska använda sig utav en så kallad vadslagningsbörs för att väga upp gratisspelet. Med detta menar man att som spelare ska man satsa pengar under sporthändelsen hos både vadslagningsbörsen och vadslagningsbyrån. Detta kommer att innebära att även om du får en liten förlust på varje satsning du gör, kommer du fortfarande vara garanterad en vinst tack vare att du får en bonus som kan ligga på 60 % – 90 %.

  För att kunna få spela en gratis vadslagning på en sport match, måste man först registrera ett nytt konto på en valfri spelsajt som erbjuder denna tjänst. Innan man registrerar och använder ett gratis spel, måste man först läsa de regler och villkor som följer varje spel. Därefter är det bara att göra en insättning och då kommer man inom några minuter märka att en bonus har satts in på ens konto.

  Det finns flera olika spelsajter online som erbjuder en gratis vadslagning, det är bara att leta efter den seriösa vadslagningsbyrån som intresserar en mest.

  Lgg till GertGambell i...