Extra


 • Sport Betting Info • Hos Staybet kan även nybörjare ta del av deras underhållning

  Staybet är en vadslagningsbyrå känt för sitt icke komplicerat användargränssnitt som gör det enkelt för även nybörjare, hobbyspelare att ta del av olika spel på deras underhållande sajt.

  Staybet

  Hos Staybet får spelare chansen att ta del av deras utmärkta odds för både olika ligor och stora sporthändelser. Deras sajt är perfekt uppbyggt och kommer med ett snyggt användargränssnitt som kan enkelt användas av alla, även nybörjare som har ingen erfarenhet om sportsbetting.

  För nybörjare kan det vara lite svårt att förstå alla termer och jargong som de flesta i sportbettingsvärlden använder sig utav, men hos Staybet ser de till att alla deras spelare kan känna sig bekväma och förstå allt som kommer när man ska slå vad för första gången på en sporthändelse via deras sajt. För de som är experter på vadslagning erbjuder Staybet flera underhållande event, med unika odds.

  Hos Staybet kan spelare ta del av ett stort spelutbud, med sporter från t.ex. Nordamerika och Europa. Bland de spel som erbjuds för vadslagning finner man t.ex. tennis, World Poker Tour, basket, rugby, hockey, fotboll, motorsport och baseball.

  Vid spel hos Staybet kan man ta del av diverse vadslagningsmöjligheter, allt man kan söka efter från en vanlig vadslagningsbyrå, detta gäller även multiplikatorbet och ackumulatorsatsningar. Bland annat ligger den lägsta insatsen för sporthändelser på enbart £1 och det finns inga stora gränser för vadslagning, men däremot om utbetalningen skulle vara större än vad som är tillåtet kommer spelbolaget att informera spelaren direkt.

  Hos Staybet kan man via deras aktuella oddstavla slå vad om alla aspekter för ett spel med schysta odds. Man får även tillfället att ta del av deras in-play betting, som ger en chansen att lägga ett vad för ett spel som pågår om det skulle vara så att man missat chansen att satsa innan spelet startade.

  Starta ditt spelande hos Staybet

  För att börja spela hos Staybet måste man först öppna ett konto och göra sin första insättning. Att öppna ett konto är både enkelt och snabbt, det tar bara några minuter tills det är klart. När du är färdig registrerad och har öppnat ditt konto, är det dags att börja göra sin första insättning på sitt spelkonto. En insättning kan göras enkelt via diverse metoder som t.ex. Moneybookers, MasterCard, WebMoney, Visa, Click and Buy, Paysafe Card och Ukash.

  Staybets erbjudanden och bonusar

  Hos Staybet får nya spelare vid sin första insättning ett erbjudande som ger dem möjligheten att göra ett gratis vad till samma belopp som ens första insättning ligger på, men enbart upp till £100. Det spelar ingen roll om din första vadslagning ger vinst eller förlust, man får fortfarande ta del av detta erbjudande. Det ända som krävs av spelare hos Staybet är att de gör sin första vadslagning inom 30 dagar efter att de registrerat sig, öppnat ett konto och att oddset ligger på antingen 1.70 eller högre.

  Förutom detta gratisvad erbjuder Staybet även sina spelare chansen att ta del av deras så kallad Best Seller. Genom att använda Best Seller får man möjligheten att se alla de populära positionerna under de senaste 24 timmar som medlemmar hos Staybet har intagit. Via Best Seller kan spelare skapa ett multispelvad med informationen man fått, vilket ger spelare en fördel.

  För mer information eller hjälp med vadslagning hos Staybet kan man kontakta deras kundservice via antingen e-post eller livechatt. Staybet ger alltid snabba svar, speciellt deras e-postsvar som kan ta enbart några minuter.

  Staybet erbjuder sina spelare både nybörjare och professionella en underhållning som passar alla.

  Lgg till GertGambell i...