Extra


 • Sport Betting Info • Ladbrokes

  Hos Ladbrokes som är en av världens mest populära och största vadslagningsbyråerna nuförtiden, kan spelare ta del av deras unika odds och kundservice.

  Ladbrokes

  Ladbrokes har varit igång sedan år 1886 och deras sajt online har över 4 miljoner besökare. Deras huvudkontor finner man i Storbritannien och just därför erbjuder dem en hög med olika europeiska sporter, men det finns även flera amerikanska sporter tillgängligt.

  Ladbrokes erbjuder sina spelare ett stort spelutbud, det handlar om odds för alla sorters sporter som bland annat hockey, fotboll, rugby, basket, cricket, snooker, amerikansk fotboll, baseball och hästkapplöpning. Förutom diverse sporter erbjuder de även olika event som t.ex. kändisförutsägelser och politiska händelser.

  Erbjudanden och bonusar hos Ladbrokes

  De som väljer att spela hos Ladbrokes har möjligheten att ta del av deras olika erbjudanden och bonusar. När man är registrerad hos Ladbrokes kan man välja att bli medlem i deras kundklubb som heter Odds On. I denna klubb har man chansen att tjäna poäng för varje dollar man väljer att satsa på ett spel, man kan även få chansen till bonusar som t.ex. ett gratisvad. De poäng man kan tjäna när man satsar, kan även själva användas för att sedan frigöra bonuskuponger och gratisvad.

  Bonuskuponger – är effektiva genom att de ger dig möjlighet att öka dina vinster med hela 5 % eller 10 %. Antalet procent beror på det värde som finns på bonuskupongen. Skulle du ha en bonuskupong på 10 % kan du använda denna på det vinnande vad som du vill och genom detta får du sedan en utbetalning som ligger på 10 % högre och det spelar ingen roll vad satsningsstorleken ligger på.

  De som är medlem i Odds On klubben har chansen att tjäna hela 500 bonuspoäng och få tre stycken gratisvad som är värda £5 styck. För att få chansen till detta erbjudande måste man först registrera sig för kortet, göra sin första insättning på sitt konto och sedan göra ett vad på £25 eller högre.

  Börja spela hos Ladbrokes

  För att börja spela hos Ladbrokes behöver man först öppna ett konto, vilket går snabbt och enkelt via nätet eller genom att man ringer deras kundservice. Efter att man registrerats sig och öppnat sitt konto är det dags att göra sin första insättning, vilket kan göras via antingen Moneybookers, Paypal, Visa, Solo, Neteller, MasterCard och Switch.

  Behöver man hjälp eller information finns Ladbrokes kundservice tillgängligt och man kan även få hjälp med att öppna ett konto med deras kontospecialister. Man kan nå Ladbrokes personal via antingen telefon, e-post eller kan man om man har möjlighet besöka en av deras lokala vadslagningsbyråer.

  När man är kund hos Ladbrokes finns det flera vadslagningsmöjligheter tillgängligt. Hos Ladbrokes finns inga insatsgränser, men däremot finns det utbetalningsgränser. Men dessa gränser är inte så värst höga att de påverkar storspelare, utan gränserna ligger på t.ex. £500 000 på olika stora amerikanska sporter och £1 000,000 på diverse racing- och fotbollsevent.

  Hos Ladbrokes finns en vadslagningsmeny fylld med alla sorters vadmöjligheter som kan intressera alla, man finner alltid något som passar ens spelande. De erbjuder bland annat vad varianter såsom vad på prestationer, totalsummor, futurer och halvtid på individuella spelare. Förutom vad på diverse individuella spelar under en match kan man även ta del av olika vadslagningsmöjligheter såsom handicap och money line.

  Spela hos Ladbrokes och ta del av bland annat deras unika bonusar och stora utbud av vadslagningsmöjligheter.

  Lgg till GertGambell i...