Extra


 • Sport Betting Info • Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

  Paf har funnits tillgängligt via nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar.

  Förutom att erbjuda sina spelare en lång rad av flera underhållande vadslagningsalternativ, är de även kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i.

  Paf

  Paf startades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

  Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.

  Som spelare av Pafs olika sportevent har man flera olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

  Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort sortiment av olika vadslagningsgränser för diverse sporter.

  För att börja spela hos Paf ska man först göra en insättning och detta är enkelt och kan göras via diverse metoder. Bland annat kan man använda sig utav olika betalningsmetoder via nätet såsom Neteller och Moneybookers, men det finns även möjligheten att använda sig utav MasterCard och Visa.

  Erbjudanden hos Paf

  Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som ofta gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på olika aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor vinst som består av en härlig fotbollsweekend i London.

  Paf har även haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

  För mer information om Paf, olika sportevent och erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras sajt eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla och blivande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar diverse europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas via e-post om man föredrar detta alternativ.

  Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella och hobbyspelare, som får chansen att ta del utav deras bettingsalternativ.

  Lgg till GertGambell i...