Extra


 • Sport Betting Info • Spela hos Sportingbet via nätet

  Sportingbet har varit igång sedan 1998 och erbjuder sina spelare som finns utspridda över hela världen, chansen att slå vad om alla sorters sporthändelser. Idag har Sportingbet runt 2,5 miljoner kunder.

  Sportingbet är ett bettingbolag som grundades i England. Spelare från både USA och Europa väljer att spela hos Sportingbet, tack vare att de har bland annat en enkel sajt att navigera runt i, simpel och snygg design. Men spelare föredrar även Sportingbet för att de erbjuder en både de största och de minsta ligorna och regionala klubblag.

  Spel hos Sportingbet

  Hos Sportingbet kan spelare ta del av olika Europeiska sporter såsom hästkapplöpning, cricket, Euro League basket, rugby och fotboll. Men tack vare att de har kunder över hela världen såsom USA, erbjuder de även spel såsom Basket, Amerikansk fotboll och Major League baseball. Som spelare är det enkelt att finna de mest populära eventen för just den dagen och detta är tack vare den hjälp man får av med den fulländad designade gränssnittet som Sportingbet har.

  Sportingbet erbjuder även andra former av spel till sina spelare såsom poker, backgammon och casino spel.

  När det gäller sport betting online, är Sportingbet känd för sin entusiasm till perfektion och deras strävan att hjälpa sportvärlden. En av deras projekt att hjälpa sportvärlden är att sponsra Wolverhampton Wanderers som spelar i Engelska Premier League.

  Hur man börjar spela hos Sportingbet

  Hos Sportingbet är det rekommenderat att först skapa ett spelkonto. För att öppna ett konto hos Sportingbet ska man ge både sin bank- och kontaktinformation. När man sedan fått ett email bekräftelse från bettingbolaget är det bara att göra sin första insättning tills sitt eget spelkonto. Sportingbet tar emot både VISA och Mastercard, men de accepterar även att man som spelare föredrar ett betalningssystem online såsom Ukash, Moneybookers, Sportingbet Netellet och Click2Pay. För mer information kan man kontakta Sportingbets kundtjänst och support via t.ex. live chatt, E-post eller telefon.

  När det gäller spelen hos Sportingbet finns det en rad insatsbegränsningar och de är olika för varje individuell sport. Vissa sportevenemang har en låg minimum insats som kan ligga på $1, men för andra bestäms maximum insatsen efter vad den maximala utbetalningen är för själva sportevenemanget. Den maximala utbetalningen för Sportingbets sportevenemang är olika och kan ligga mellan $5000 – $20,000.

  Hos Sportingbet erbjuds varje spelare olika speltyper att njuta utav, man har bland annat spel med handikapp, resultat efter fulltid, vanliga spel, över/under, hörnor, halvtidsresultat, jämt/udda och straffar. Sportingbet erbjuder sina spelare att även spela på olika individuella spelares prestationer under en match. Man kan bland annat slå vad om spelare kommer att göra det första målet eller få ett gult kort. Sportingbets gränssnitt erbjuder sina spelare live betting och tack vare detta kan man slå vad om en match innan den börjar och även under tiden då den pågår.

  Besök Sportingbets sajt för mer information om olika spel som erbjuds, deras bonusar och kampanjer.

  Lgg till GertGambell i...