Extra


 • Sport Betting Info • William Hill, spelsajten som erbjuder dig ett stort spelutbud online

  Via William Hill online kan spelare ta del av diverse spel såsom fotboll och hästkapplöpning. De har ett stor spelutbud fylld med diverse sporter som spelare runt om i världen kan underhålla sig med.

  William Hill

  William Hill är ett vadslagningsbolag som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började växa allt mer efter att de under år 2008 började ta emot spel för £15 miljarder. Efter att William Hills spelbutiker börja växa och bli allt mer populära, beslutade spelbolaget att även börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning via nätet, tillsammans med samma service som har gjort dem till det kända spelbolag dem är.

  Spelsajten erbjuder sina spelare flera populära sporter såsom häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby och fotboll. De är även unika genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video och ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls såsom kapplöpningsbanor.

  Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare även poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy och Domino. William Hill har även väsentliga artiklar om deras olika tillgängliga sporter med speltips och podcasts tillgängligt för alla sina spelare.

  Börja spela hos William Hill

  För att börja spela hos William Hill och ta del av den underhållning som gör den till en av de mest uppskattade spelsajter online, ska man börja med att registrera sig på deras sajt. Att skapa ett konto är enkelt och kan fixas genom att man bara fyller i sin bank och kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills sajt.

  När registreringen är avklarad och godkänt, kan man som ny spelkund göra sin första insättning och börja spela det spel man föredrar. En insättning är enkelt att göra och man kan använda sig utav bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard.

  William Hill erbjuder sina spelare chansen att spela för enbart 10p, vilket motsvarar ungefär 1 sek och upp mot högst £2,000. Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att vara, resultat, hel och halvtidsresultat, antal mål, gula och röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora eller vinna en match. Detta gäller för de mesta sporter som William Hill har tillgängligt för sina spelare.

  William Hills bonusar och erbjudanden

  Hos William Hill kan spelare få chansen att vinna stora vinster, speciellt med de sport betting kampanjer som erbjuds. En av dessa kampanjer gäller hästkapplöpningar i både Irland och Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man försäkrad att få de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset.

  För alla nya spelare hos William Hill finns en bonus som har ett värde på £20 – £400, vid spel såsom skicklighetsspel eller i deras bingo och poker avdelningar.

  Behöver du hjälp eller vill läsa mer om William Hill och deras erbjudanden och bonusar, är det bara att kontakta deras kundservice eller läsa online på deras spelsajt. Man kan kontakta deras kundtjänst via antingen chatt, telefon eller live-chatt, varje dag. Förutom att få hjälp eller mer information om William Hill, kan man även placera spel eller få mer information om de olika spelalternativ och sporter som erbjuds.

  Spela hos William Hill och ta del av deras exklusiva erbjudande och underhållning.

  Lgg till GertGambell i...