Extra


 • Sport Betting Info • Kan man vinna på sport odds varje gång?

  Ja, man kan vinna varje gång men då spelar man inte, man investerar i överodds. Hur man gör finns beskrivet på www.alltid-vinst.com. Alltomodds är en sajt om spel och spelande och då kan man inte vinna varje gång. Men man kan spela utan att förlora.

  Låt mig upprepa detta: man kan spela och aldrig förlora. Antingen vinner man ordentligt eller så vinner man tillbaka insatsen.

  Det hela bygger på att använda flera bookmakers med dom högsta oddsen på dom olika utfallen. I en fotbollsmatch måste man således spela på alla utfallen, 1X2, med olika insats.

  Oddsen måste också vara satta så att överodds uppstår. Detta är inte så vanligt men inträffar i alla fall ett par hundra gånger om dagen. Det finns många bookmakers och tusentals matcher och man konkurerar med oddsen.

  Problemet är att hitta överoddsen. Man måste surfa runt bland bookmakers och sedan lägga in dom i en kalkyl och kolla att det är ett överodds.

  Här finns vår on-line kalkylator. Där lägger man in oddsen och sedan tar man rullgardinsmenyn och väljer vem man spelar på och hur mycket man vill satsa. Svaret visas direkt, insats och hur mycket man vinner. Går inte spelet in så vinner man tillbaka insatsen. Det är mycket roligare att spela när spelkapitalet växer hela tiden.

  Problemet är att hitta överodds, det är tidsödande. Det finns olika firmor som skickar ut överodds mot betalning. Det är ofta dyrt, 1500 kr i månaden är inget ovanligt. För köparna är investerare som har en halv miljon som man spelar med och skattefritt vinner hem +3000 kronor varje helg. Då har man råd att betala.

  Jag skrev nedanstånde text den 7:e Februari 2004 (och inte i år 2010).Den dagen hade jag själv hittat och kunnat spela på följande:

  Academy Awards 2004 – Best Director
  Oscarsgalan – Peter Jackson – Will he win a best director award?
  Ja – 1.33 – TotebetXpress
  Nej – 5.13 – PinnacleSports Överodds 5.32%

  Academy Awards 2004 – Best Foreign Film
  Oscarsgalan – The Barbarian Invasions – Will it win?
  Ja – 1.44 – Olybet
  Nej – 3.60 – PinnacleSports Överodds 2.78%

  Academy Awards 2004 – Best Actor
  Oscarsgalan – Sean Penn – Will he win a best actor award?
  Ja – 1.80 – TotebetXpress
  Nej – 2.39 – PinnacleSports Överodds 2.60%

  Fotboll – African Nation Cup – 07/02/04
  Mali mot Guinea
  1 – 2.20 – Kwette
  X – 3.25 – Ukbetting
  2 – 4.60 – Betfair Överodds 2.04%

  Fotboll – England – Division 1- 07/02/04
  Rotherham United mot FC Reading
  1 – 2.86 – Betfair
  X – 3.45 – BETDAQ
  2 – 3.95 – BookMaker Överodds 10.73%

  Fotboll – England – Division 1 – 07/02/04
  Rotherham United mot FC Reading
  1 – 2.63 – TotebetXpress
  X – 3.25 – PremierBet
  2 – 3.95 – BookMaker Överodds 5.89%
  OBS: överoddsen i % är oberoende av utgång. Vi spelar och sätter allt på en utgång (kanske högoddset) och pengarna tillbaka på övriga. Det ger mycket mer tillbaka (eller bara insatsen) än dom % som nämns här.

  Jag har letat mer än vanligt idag för att ha något att visa upp här. Det sker hundratals överodds om dagen. När man ser ett så gäller det att satsa snabbt för oddsen kan snabbt ändras. På alltid-vinst finns en massa tips och en speciell browser och on-line kalkylator. Rekomenderas.

  För att spela på detta sättet måste man vara registrerad hos många bookmakers. Gå in och registrera Dig direkt (använd bookmaker-listan) nu men sätt inte in pengar. Det kan man göra med kreditkort innan man satsar. Tips: skaffa Mastercard med bonus. Det blir en hel del bonus när man spelar och aldrig förlorar, tar hem pengar och sätter in på nästa bookie. En del bookies sölar med kreditkorten. Sätt in lite pengar på Moneybookers, därifrån kan Du betala på en minut.

  Det är Omöjligt att veta var pengarna är om man spelar på 25-50 bookmakers. Använd kalkylsidan, fyll i alla fakta och skriv ut den efteråt och sätt in den i en pärm. Följ upp en dag i veckan – Du har allt i pärmen. Gör en excelkalkyl med bookies namn, insatt belopp, belopp i spel, vilket spel med datum och utplockade vinster. Annars kommer Du att glömma var pengarna finns. Man måste ha många bookies för att kunna välja högsta oddset på varje utgång.

  Det är tungt i början, flera veckor kan gå åt utan att man kommer igång att spela. Men sedan blir det kul. Pengarna växer sakta och man kan satsa rejält på en match och se den på TV och öppna Champagnen när man vinner.

  Lycka till med spelandet.

  Lgg till GertGambell i...