Extra


 • Sport Betting Info • Hur kommer jag igång?

  Enkelt, du går in på vår länk under bookmaker till de bästa spelbolagen . När du valt ett spelbolag med svensk hemsida så kan ordet för inregistreringen variera från öppna konto, ny användare eller registrera t.ex. De engelskspråkiga hemsidorna står det open account, register eller new user t. ex.

  Det är gratis att registrera sig och medför inga krav. Du ska fylla i dina personuppgifter, spelbolaget måste kunna kontrollera att samma person inte har flera konton. Du får sedan ett användarnamn och ett lösenord.

  De måste också kunna kontrollera att kreditkort inte är stulna etc. Håller Du dig till våra rekommenderade spelbolag, så behöver Du inte oroa dig för oseriösa bookmakers.

  För att komma till ett bra, välskött och användarvänligt bolag i England med Svensk vd och svenska hemsidor så KLICKA HÄR.

  Som betalsystem till Bookmakers – och som regel avgiftsfritt även hos snåla bookies- och för att snabbast möjligt få tillgång till Dina vinster är Moneybookers det bästa. Registrera Dig hos Moneybookers först av allt.

  Lycka till med spelandet.

  Lgg till GertGambell i...